MetaTrader - www.FxCoder.hu Brokers Traders Choice MetaTrader - www.FxCoder.hu

MetaTrader

MetaTrader kliens terminál

A MetaTrader egy tökéletesen felszerelt műhely a kereskedők számára, mely a pénzügyi piacokon (Forex, CFD és Futures) lehetővé teszi a kereskedést. Biztosítja a szükséges eszközöket a pénzügyi termékek árfolyammozgásainak az elemzéséhez, elvégzi a kereskedési tranzakciókat és lehetőséget nyújt az automata kereskedő programok - más néven Expert Advisor-ok vagy kereskedőrobotok - készítésére és használatára. Mindent-egyben koncepciót képvisel, mellyel a legnépszerűbb kereskedelmi platformmá vált a világon.

MetaTrader - www.FxCoder.hu

Elemező eszközök

A MetaTrader számos lenyűgöző elemzőeszközt kínál. Az grafikonok minden pénzügyi instrumentum esetén különböző időbontáson tudják megjeleníteni az árfolyamokat - az egypercestől egészen a havi bontásúig. Több, mint ötven beépített indikátor és eszköz segít egyszerűsíteni az elemzést, meghatározni a trendeket, alakzatokat, belépő és kilépő pontokat. Ezen kívül az egyik eszköz a másikon is alkalmazható, ami nagyon hasznos lehet a különböző kereskedési rendszereknél.

Egyedi fejlesztésű eszközök

A MetaTrader által kínált elemzési erőforrások azonban nem csak a programba alapból beépített elemekre korlátozódnak. Igény esetén a MetaQuotes Language (MQL) programnyelv használatával egyedi eszközök: indikátorok, szkriptek és természetesen Expert Advisor-ok készíthetők.

MetaTrader - www.FxCoder.hu

Megbízások

A MetaTrader az összes kereskedési funkciót tartalmazza, amire szükséged lesz. A terminál három típusú megbízás végrehajtását támogatja, biztosítva általuk a teljes körű és rugalmas kereskedelmi tevékenységet. Lehetőség van azonnali és függő megbízásokat adni, valamint a már meglévő piaci megbízásokon módosításokat végrehajtani.

Számos módon lehet megbízásokat adni a terminálban, beleértve a grafikonról történő közvetlen kereskedés lehetőségét. A beágyazott pillanat diagram rettentően hasznos a be- és kilépési pontok precíz meghatározására. Az egyes kereskedési helyzetekről értesítő riasztások további hasznos funkció a kedvező pillanatok nyomon követésére. Mindent összevetve a MetaTrader támogatott eszköz-arzenáljával még az igazán komoly kereskedési stratégiák is végrehajthatóak.

MetaTrader - www.FxCoder.hu

Biztonság

A hasonló jellegű kereskedő programoknál a biztonság kiemelkedően fontos kérdés. A MetaTrader e tekintetben megnyugtató megoldást jelent. A szerver platformok és a kliens terminálok között minden adatcsere 128 bites titkosított csatornán zajlik. Ez elegendő a tranzakciók biztonságos végrehajtásához.

A kereskedők és brókercégek választása

A MetaTrader talán a legjobb kliens terminál a piacon. Töltsd le, és próbáld ki, hogy rájöjj, miért esett brókercégek százainak választása erre a programra, és miért ezt használja kereskedők hada szerte a világon.